Om mig :


 

Uppdaterad 2017-09-12

Jag håller på att utbilda mig..

pluggar massor nu under semestern - Tarotläggning (spå i kort) och det är superskoj och väldigt intressant. Så fort jag är klar så kommer jag att börja lägga Tarot för de som önskar det. Ska bli superskoj !

 

 ***************************************************************************************************

  Vad skoj att just du tittar in på Lottes      kiss

Hoppas du finner det intressant att läsa lite om mig här och få lite svar på hur Lottes massage går till. Har du flera frågor är du välkommen att skicka ett sms till mig, så svarar jag så fort jag kan, 070-285 01 94.

kiss         Jag har sedan 15 maj också fått äran att Titulera mig MORMOR, fantastiskt ! kiss

**

Vem är Lotte ? Varför ska jag gå på Lottes Massage ?

    Jag har äntligen hittat min uppgift här på jorden - att skämma bort och hjälpa andra. Jag försöker hjälpa alla som har ont/värk eller som bara vill att jag ska lyssna på problem eller ge tips på lösningar för livet. Jag har hjälp massor av människor med värk/problem, att se på sitt liv på ett annat sätt, få ett uppvaknande att ta tag i sitt liv. Det är helt fantastiskt vad jag kan göra för andra - jag är så tacksam för att få möjligheten - jag har hittat hem.                                            

Därför har jag provat mig fram och gått endel kurser. Jag ger avslappnings-/energimassage med  ekologiska oljor. Om någon frågar efter ytterligare hjälp så kan jag även ge healing.

****************************************************************************************

Vem är jag då..  ?? CharLotte heter jag. Men de flesta känner mig som Lotte, min familjs smeknamn på mig. Ett namn jag gillar och därför blev det Lottes, passar perfekt på min egna hemsida. Min farmor och farfar var det som gav mig namnet Lotte, som jag helst vill kalla mig.

Jag förvärvsarbetar, har en vuxen fantastisk dotter som dessutom gift, hon är numera även legitimerad kostrådgivare och har en blogg som heter:   www.devote.se/wellbeingbybelle

Behöver du kostrådgivning/hälsoråd ? 

Då kan du kontakta Belle på:  annnaisabelle@hotmail.com

(Det ska vara 3 n i annnaisabelle)

*****************************************************************************************

Jag längtat efter BK Häckens matcher , Gänget som tog Svenska Cupguldet 2016

vår första titel någonsin !!   Och allsvenskan är igång igen laughing

 

****************************************************************************************

Klubbmärke

Rambergets SK spelar härlig fotboll på Krokängsplan, de har nu kommit en bit med träningen och spelar nu i Division 6 igen - Grattis killar !! 

Jag hjälper även spelarna och ledarna när de behöver massage. En ära verkligen att få vara delaktig i Rambergets SK, jag är så tacksam för det.                                                                         

         Jag älskar människor och djur och är en fullkomligt fotbollstokig tjej, jag har även varit revisior i Supporterklubben Getingarna och då vet ju alla att mitt lag heter BK Häcken, det underbara GulSvarta laget som tog mitt hjärta med storm 2009.

 

 

 

    Dessutom älskar jag att massera och få människor att må bättre i kropp och själ, skapar i köket gör jag också, så fort jag bara hinner bakar jag och gör marmelader. Jag njuter av att många upptäcker det underbara GulSvarta laget och deras engagemang runt ungdomar och där alla är välkomna oavsett  - BK Häcken - där vi går Vår Väg och att man är Olika är en fördel -jag älskar det och hela supporterskaran Getingarna, som vi kallar oss !

***************************************************************************************************

I mitt liv är det oändligt mycket fotboll.  Jag stöttar självklart Rambergets SK genom att gå och hejja på dem så fort jag kan, de är så duktiga att de kan ta klivet upp i division 5 !!

Jag är så enormt förtjust över dem att jag till och med kollar in deras träningar på Krokängsplan. Kom dit och titta du med - de älskar supportrar och det är helt gratis att komma till Rambergets SK och kolla in fin fotboll. Vill du veta mera om dem ?  kolla in deras hemsida:  www.laget.se/RAMBERGETSSK

 Klubbmärke

Hisingens stolthet !

Tänk - vi har 2 fantastiska fotbollslag här på Världens Vackraste Ö - Hisingen !!

***************************************************************************************************

Livet är fint för mig.

Tänk, jag önskar att dygnet hade flera än 24 timmar så jag hinner göra allt jag älskar. 

På min fritid väljer jag ofta att promenera och se allt vackert som finns här på min älskade ö - Hisingen. Jag har 3 ursöta råttkillar som jag lägger mycket tid på. Jag älskar att skapa med mina händer, så jag stickar gärna och målar som ger mig massor av energi och frid. det är väl därför jag älskar att ge massage - jag ser det som en del av mitt skapande. Jag har många fina vänner jag gärna umgås med för vi har så fantastiskt roligt tillsammans. Jag älskar också att läsa och nu gottar jag gärna ner mig i Sandemos "Isfolket" som har hela 47 böcker - en fantastisk serie ! Men mest av allt älskar jag att vara hos min dotter med familj, att få bli Mormor var större än vad jag någonsin föreställt mig - ett under helt enkelt.

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)