Info Massage

Uppdaterad 12/9-17

surprised

Vad är en massage hos Lottes "Only My Hands" ?

Jo, det är en typ av avslappnings- beröringsmassage

som får dig att må gott i kroppen, slippa ont och ger dig ny energi. Har du frågor hör av dig till mig, så lovar jag att svara dig.

undecided

Hur går en Lottes massage till ?

Jag masserar dig medan du ligger på bänken och njuter av lugn och avslappnande musik. Jag börjar med att massera dig när du ligger på mage, armar/händer, ben/fötter, mage, axlar och ansikte om du önskar det, sedan får du ligga på rygg och så gör jag samma sak på baksidan. Jag ger även ANSIKTSMASSAGE OCH/ELLER HÅRBOTTENMASSAGE  om du önskar det.

Säg till INNAN vi börjar hur lång tid du vill att jag jobbar med dig, så håller jag koll på tiden för dig, medan du bara kan koppla av !

Eftersom kroppen hänger ihop brukar jag massera hela kroppen även om du tycker att du bara har smärta på en viss kroppsdel. Roten till ditt onda kan komma från en annan punkt än där smärtan sitter !

Jag ger dig massor av energi, din kropp kommer att tacka dig för att du lyssnade på den, massagen gör dig gott i kropp och själ  - det kommer kännas skönt, som om du gått igenom en klassisk massage utan att det gör ont ! - det lovar jag.

DET DU KÄNNER EFTERÅT ÄR EN LÄTTHET OCH MJUKHET

DU INTE HADE I KROPPEN INNAN MASSAGEN.

innocent

Jag har hjälpt mina kunder att underlätta bland annat:

Huvudvärk, Ledvärk, Träningsvärk, Karpaltunnelvärk, Dåliga magar, Tennisarm, Ont i knäna, Ont i fötter, Handledsproblem, Ont/värk i axlar och skuldror, Problem med ögonen, För mycket tankar i huvudet, Stress, Depressioner, Sus i öronen, Även coaching om du behöver det, Diskbråck Rygg/Nacke och mycket mera.

*

Det jag gör med mina händer är inget som försvinner ur din kropp utan det fortsätter arbeta efter jag arbetat klart - bara du tänker på hur du rör dig så behövs ingen rehab hos Lottes - jag är ingen läkare men kan underlätta dina problem - det är helt fantastiskt  och jag är så tacksam för att jag får vara ett verktyg till att kunna hjälpa människor - för jag är fullkomligt älskar att massera.

*

Jag använder ekologiska oljor såklart och jag brukar vara tyst medan jag masserar för att kunna fokusera helt på mitt arbete. En helkroppsmassage brukar jag arbeta med 1,5 - 2 timmar beroende på hur mycket "skrutt" jag behöver jobba med. Eftersom jag tycker så mycket om att massera så ger jag allt när jag jobbar !

Prova gärna,

det kan jag säga efter referenser från alla mina kunder - 

våga komma och bli bättre i kropp och knopp du med !

 

 ******************************************************************************************

Presentkort:

Varför inte köpa ett presentkort till dig själv ?

Eller ge bort i present till någon du tycker behöver det ?

 Jag kan skicka hem per post till dig - snabbt och smidigt.

                 

***************************************************************************************

Alla mina kunder har varit så nöjda och jag oändligt tacksam för min

gåva att kunna hjälpa andra - jag älskar att massera och hjälpa er till ett bättre mående.

!! Välkomna nya som gamla kunder !!

/Lotte 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)